Kom igång med mobilt BankID och ta del av din rabatt

  1. Registrera dig som kund (helt kostnadsfritt)
     

  2. Gör en insättning (genom din bank eller Swish)
     

  3. Sitt tillbaka och låt Lysa göra jobbet

Lysa är en spartjänst som gör det lätt att spara rätt.

Med din inbjudan får både du och vännen som har bjudit in dig, upp till 20 % rabatt* på Lysas avgift i tre månader. Klicka på knappen nedan för att komma igång.

Du har blivit inbjuden till Lysa

Not in Sweden?

*När du utnyttjar erbjudandet får du och din vän upp till 20 % rabatt i tre månader. Lysas rabatt är 20 % på sparande under 200 000 kronor. Rabatten börjar gälla för er båda när du öppnar ett Lysakonto och börjar investera. Rabatten minskar på större belopp.

Smart sparande. Gjort enkelt.

Enkelt

Allt börjar med att du får ett investeringsförslag baserat på frågor om dig och din ekonomiska situation. När du sedan sätter in pengar på ditt Lysakonto så investeras de automatiskt efter din fördelning.

Smart

Lysa investerar dina pengar enligt nobelprisvinnande forskning – i breda, billiga och noga utvalda indexfonder. Genom automatiska ombalanseringar ser vi till att ditt sparande behåller rätt risknivå och fördelning.

Billigt

Över tid så spelar avgifter stor roll för ränta-på-ränta-effekten och den slutgiltiga avkastningen. Lysas avgift är 0,15 - 0,24 % och vi investerar dina pengar i produkter som i snitt kostar 0,15 %. Den totala avgiften för dig som kund överstiger aldrig 0,425 %.

60 000+

Över 60 000 kunder i Sverige har ett smart sparande med Lysa.

10+ mdr

Vi förvaltar över 10 miljarder för våra kunder.

4,9 / 5

Våra kunder är nöjda med sitt sparande. Vår TrustScore är 4,9 / 5 baserat på 383+ omdömen.

#1

Baserat på förvaltat kapital är vi den största fondroboten i Norden.

Log in
Sign up